top of page

Malawi dichtbij brengen, dat is ons doel voor de aanstaande reis. Tijdens ons verblijf van vier weken zullen we ons o.a. bezig houden met:

 

  • Het verzamelen foto's, video's en verhalen die in Nederland gedeeld kunnen worden;

  • Het regelen van de sponsorpost voor de kinderzorgcentra Mbulumbuzi en Nkomabassa.

Projecten die beide bijdragen aan het verhalen (dichtbij brengen) van het leven in Malawi en (de noodzaak van) het van Stichting Timotheos. 

Ter voorbereiding op onze reis, zullen we sponsorgeld verzamelen voor een onderwijsproject in Malawi.

Malawi dichtbij brengen

WhatsApp Image 2021-05-29 at 20.54.44.jp

Even voorstellen

Wij zijn Mathilde Compagner en Leneke Boender. Sinds vorig jaar zomer zijn wij als vrijwilliger betrokken bij Timotheos. Wekelijks verzorgen wij de social media. Hierdoor zien en lezen we veel over het leven in Malawi en het werk van Timotheos. D.V. 16 juli gaan wij er zelf voor vier weken naartoe! Mathilde is twee keer eerder in Malawi geweest, voor Leneke is het de eerste keer. We zien ernaar uit om D.V. deze zomer (wederom) zélf te ervaren hoe het leven in Malawi is en een bijdrage te leveren aan het werk van Timotheos.

Liefs Mathilde en Leneke

mathilde.jpg
WhatsApp Image 2021-05-21 at 20.02.27.jp

Over Stichting Timotheos

Zorg, onderwijs en geestelijk voedsel voor Malawiërs. Timotheos wil Malawiërs helpen de armoedespiraal te doorbreken én hen in aanraking brengen met het Evangelie. De sleutel hiertoe is onderwijs. Onderwijs dat we op eigen scholen aan Malawische kinderen geven, of dat we financieel haalbaar maken voor hen. Daarnaast trainen we volwassenen in vaardigheden die nodig zijn om in hun levensonderhoud te leren voorzien. En waar we ook zijn, we verlenen de broodnodige zorg én brengen het Evangelie.

malawi-natuur.jpg
Over ons - onderwijs 3b.jpg

Volg Timotheos op Instagram!

bottom of page