top of page

Als het anders loopt

Lieve allemaal, hier een kort berichtje over de afgelopen uren. Geschreven om 3 uur ‘s nachts (!) vanaf een hotelkamer in Wenen.

Het is anders gelopen dan gepland! Onze eerste vlucht (van Amsterdam naar Vienna) had vertraging, waardoor we de tweede vlucht (naar Ethiopië) gemist hebben. In het vliegtuig (toen we nog niet wisten of we de vlucht zouden halen) schreef ik nog een stukje voor de blog:


Vrijdagavond 21.42 uur

Mmm dat is goede chocolade! Tijdens de vlucht van Amsterdam naar Wenen worden chocolaatjes uitgedeeld. Even ontspannen nu en energie opsparen voor straks. Onze eerste vlucht heeft namelijk vertraging. Omdat de overstaptijd al kort was, is het spannend of we onze tweede vlucht gaan halen. We zullen hard moeten rennen.

(…)

Oké. Tijdens het schrijven kwam de stewardess naar ons toe. Er zijn veel mensen met hetzelfde probleem als wij. Daarom kan ze ons geen voorrang geven. We hebben 15 minuten de tijd om: het vliegtuig te verlaten, vervolgens met de bus naar de airport te rijden, door de douane te gaan en ons te haasten naar de gate. Kortom, een hele grote uitdaging.

Hierna heb ik niet veel tijd meer gehad om verder te schrijven. We hebben zo hard gerend en ons best gedaan om op tijd te komen. Maar het vliegtuig was écht weg toen we aankwamen. Naast ons waren er nog tien anderen reizigers naar Malawi met hetzelfde probleem, hoorden we later.


Goed. We hebben meteen gebeld met Bart en Thera in Malawi en reisadvies opgevraagd. Uiteindelijk verblijven we nu een nachtje in Wenen en hopen we morgenavond om 22.35 uur alsnog naar Ethiopië te reizen en vervolgens door naar Malawi. Als alles goed gaat, landen we zondagmiddag rond 16 uur in Malawi. Iets waar je normaal niet voor zou kiezen, maar nu door de omstandigheden even zo is.

Het bed hier is goed. We hebben onze belangrijkste spullen bij ons & we zijn niet de enigen die dit hebben. We blijven positief en hopen op een voorspoediger vervolg van de reis dan tot nu toe.

Morgen moet er nog veel geregeld worden, maar daar ga ik jullie niet mee vermoeien 😉. Spannend is nog even de PCR test. Die moeten we namelijk opnieuw doen. Hopen en bidden voor een negatieve uitslag.


Ik laat jullie weten als we D.V veilig geland zijn.

Liefs Leen
Onderschrift bij foto’s

Foto 1: Koffers wegen; die van mij waren te zwaar 🙈

Foto 2: Al die lichtjes! 😍✨

Foto 3: Hier nog blij en vol hoop dat ‘het wel mee zou vallen’

Foto 4: De hotelkamers regelen ging ook niet vanzelf. Het leek wel of álles mis ging! Gelukkig uiteindelijk alle vier een bed voor de nacht 😊

Foto 5: Bellen voor hulp, maar helaas: geen personeel meer aanwezig
295 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page